HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

Eligazítás

2009.05.07. 15:33 :: Feherlofia

 A légiósok viseljenek közös címereket: Koponyát és a H betűt, fontos lenne az                egyenruha viselése a jövőben.

 

     Légiósok lehetőleg dolgozzanak(magas velnesszel) légiós fegyvergyárban  (már 5db         fegyvergyárunk van belföldön 1db indonéziában és van 1db vasbányánk Iránban)           ez azért is jó lenne mert hirtelen utazás esetén nem lenne gond az                                 elbocsátásokkal, ezenkívül így folyamatos és biztos lenne a fegyvertermelés.                 Örömmel fogadjuk a jövőben is a légiósok részvényvásárlásait is a légiós                         cégekben.

      Szeretnénk megindítani lehetőségeinkhez mérten a légiósok étel ill                                  fegyvertámogatását.

     

    Minden légiós adjon meg egy email címet ,mert ezentúl köremailban értesítünk                     mindenkit a fontos parancsokról, ugyanis a belső levelező rendszer pocsék.

 

    Minden légiós aki Magyarországon tartózkodik az lépjen be a Nemzeti Radikális                  Pártba  mert szeretnénk bekerülni a top5 pártba, ezenkívül a párttagoknak                      ingyen kaját osztunk hétvégente.

      

       Légiósok gyertek chatre a www.mibbit.com oldalra  írd be a neved ill  gyere a  #klp vagy az  #nrp  szobába.  Így is feljöhetsz a chatre:  http://embed.mibbit.com/?channel=%23klp&forcePrompt=true   oda írd be a neved.

   Ha van egy kicsit több időd a játékra akkor szólj és magasabb pozícióba kerülhetsz ami némi munkával is jár.

                                                        

                                                                        Üdv: Heisenberg tábornok

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr971108234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása