HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

Hírek

2009.03.17. 23:47 :: Feherlofia

Üdv légiósok!

Először is szeretnénk közölni, hogy néhány feladatot átveszek Heisenberg tábornoktól, mert neki nincs ideje minden tervünk megszervezésére. Elsősorban a politikai és szervezési feladatokkal fogok foglalkozni, míg ő a katonai és közösségi feladatokra tud koncentrálni, így kicsit fel tudjuk gyorsítani a  cégalapítási, katonai, növekedési terveinket.

Pár napon belül alapítunk egy org-ot, Koponya Légió néven Megkérek minden légióst, hogy jelölje barátnak ezt az org-ot, itt ti is bármikor megnézhetitek, hogy ki légiós és ki nem, mert ez az emberek baráti köréből nem tudható biztosan. Az org-on keresztül fogunk cégeket alapítani. A cégek költségvetéséről hetente fogok egy teljesen nyilvános összesítést készíteni, így mindig le tudjátok majd ellenőrizni, hogy állunk gazdaságilag. Ezért kérek mindenkit, aki részvényes szeretne lenni, vagy munkahelyet keres, az írjon nekem egy üzenetet az eRepuklikban. Az org-gal kapcsolatos további terveinkről is tájékoztatni fogunk titeket, amint aktuálissá válik a megvalósításuk.

Minden légiósnak köszönjük, hogy nem hagytátok, hogy a pártunk Arweg, vagy Slamx kezébe kerüljön. Panzermeyer maradt a pártelnök, így megerősítettük a párton belüli pozíciónkat; ezzel azonban még nincs vége a politikai törekvéseinknek. Indulok a kongresszusi választásokon és ehhez a segítségeteket kérem a szavazás idején. Szeretnénk kiszélesíteni a politikai szárnyunkat, ezért kérlek titeket, hogy aki szeretne politikai pályára lépni, vagy újságot alapítani, szintén keressen meg egy üzenetben.

Valamivel távolabbi tervünk, hogy néhány emberből erősebb katonákat képezzünk, a támogatásukat szintén az org-on keresztül valósítanánk meg. Egy-két hét múlva többet fogunk tudni arról, hogy hány embert és milyen mértékben fogunk tudni támogatni. Erre most még nem kell jelentkezni, de azért gondolkodjatok rajta. Csak olyan légióst fogunk támogatni, aki mindennap aktív és kihasználja a fejlődési lehetőségeit.

További tagfelvételeket kéne eszközölnünk, ezért kérünk mindenkit, hogy ápoljátok a közösségi kapcsolatokat a nem-légiós játékosokkal is és ha valakiről úgy gondoljátok, hogy hasznos tagja lehetne a Légiónak és volna kedve velünk küzdeni, ezt legyetek szívesek Heisenberg tábornokkal közölni.

Átalakítanánk a Légión belüli rendfokozatok rendszerét is, ezzel kapcsolatban Heisenberg tábornok fogja ismertetni a tudnivalókat, amint a végleges változat elkészül.


Üdv!

Charlie50

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr771008846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2009.03.18. 21:31:59

Oké :) Már várom, hogy megnézhessem a többi koponyásat :)
kepfeltoltes.hu/090318/katona2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Na, mi van a sisakon? ;-)
süti beállítások módosítása