HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

Figyelem!

2009.03.23. 12:46 :: Feherlofia

Üdv légiósok!

Két dolgot szeretnék a tudomásotokra hozni. Az egyik az, hogy létrejött az orgunk, a másik pedig, hogy a részvényes programunk most már élesben megy, tehát amint megvan a cégalapításhoz szükséges összeg, megalapítjuk az első (de nem utolsó) cégünket.

Az org neve Koponya Légió és jelenleg az én ismerőseim között találhattok rá legkönnyebben. Kérem, hogy minden légiós vegye fel az orgot a barátai közé. Az org barátai között csak légiósok lesznek, így ott gyorsan meg tudjátok nézni, hogy egy adott személy légiós-e vagy nem, illetve ha minden légiós felveszi, akkor látni fogjuk a mindenkori pontos taglistát is.

Lassan elérkezik a cégalapítás ideje, szeretném nektek leírni, hogy pontosan mit is tervezünk és hogy miért éri meg nektek befektetni, vagy dolgozni. Egy Q1-es fegyvergyárat szeretnénk létrehozni, ehhez 5 befektetőre lesz szükség, akik fejenként 5 arannyal szállnának be, valamint én is felajánlok 5 aranyat részesedés nélkül, ezt később, ha már stabil a cég anyagi helyzete, ki fogom venni. Ebből a 30 aranyból 20 arany elmegy a cégalapításra, 10 arany pedig a kezdeti költségekre kell (vas vásárlása, első munkabérek). A cégnek a nemrég létrehozott org lesz a general managere. A cég naponta legalább 30 fegyvert fog előállítani (harmincat eladunk, így már nyereséges a cég, a többit félretesszük és csaták idején kiutaljuk a Légió tagjainak ingyen, elsősorban a befektetőknek és dolgozóknak), az ott dolgozó embereknek kb. nettó 7-8 forintos fizetést fogunk adni (3-as manufacturing skill felett, 4-es skillnél emeljük a fizetést) és számításaim szerint a befektetőknek fejenként 4-8 forint közötti nyereséget tudunk kifizetni naponta, amint beállunk egy stabil termelésre. Tehát, aki befektető és dolgozni is a cégben fog, az kb. 10-15forintra számíthat naponta az income tax levonása után. A nyereségből jó esetben 25, rossz esetben 50 napon belül térül meg a befektetésetek. A cég teljes költségvetése teljesen nyilvános lesz, illetve arra gondoltam, hogy a részvényeseknek hetente fogok küldeni egy részletes elszámolást. A cég még egy dologra jó lesz, olcsóbban tudtok fegyvert vásárolni, hiszen, ha donate-tel oldjuk meg a dolgot, akkor nem rakódik rá ÁFA, vagyis kb. 8.5-9 forintos áron juthattok fegyverhez.

Még egy dolgot szeretnék megvalósítani, a profit maximum 10 %-át szeretném az orgba tenni, ezzel a Légiót segítenénk szükség esetén, illetve amennyiben nagyon sok pénz gyűlik össze, új cégeket fogunk alapítani. Később szeretnénk egy food, vagy gift üzemet létrehozni, hogy békeidőben is profitot tudjunk termelni és a légiósokat támogatni tudjuk termékeinkkel. Amennyiben marad eladatlan fegyver valamelyik nap, azt is felajánlanám a Légiónak, ha aznap már megvolt a tervezett profit. Aki tehát szeretne befektető lenni, kérem küldjön egy üzenetet az orgnak.

Köszönöm és várom a befektetők jelentkezését:

Charlie50


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr171020037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2009.03.23. 20:13:11

Nem veszélyes elsőre fegyvergyárral indítani? bélkeidőben eléggé szívás... De végülis, hajrá!
Rastata
(készül az org avatarképe, ha meglesz, ie belinkelem+ elküldöm charlie-nak)

d.v.d 2009.11.05. 14:43:24

Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én is ezt használtam, gyors , olcsó , azonnal megcsinálták, rugalmasak voltak, szóval legalább itt nem volt a szokásos bürokratizmus + adtak egy számlázóprogramot is ingyen. Ha bármire kíváncsiak vagytok még, sok infó találtok erről a www.ceget.hu weboldalon.
süti beállítások módosítása