HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek

2009.05.12. 16:55 :: Feherlofia


Légiósok!


A hétfő esti gyűlésen a Légió nagyjából 50 fős létszámából kevesebb, mint tizen jelentek meg, így sajnos ismét nem volt mód arra, hogy érdemben döntsünk bármilyen témáról, ezért csak a vezetőség által megfogalmazott parancsokat továbbítjuk, amennyiben valakinek ötlete, problémája, vagy kérdése van, szívesen látjuk a chatszobában. Nagy probléma a lassú kommunikációáramlás, valamint a közösségi inaktivitás, ezért megkérünk minden légióst, hogy lehetőség szerint minél gyakrabban használja a chatet, különösen késő délután és este.


A gyűlés témája a katonai szárny átalakítása volt. Sajnálatos módon Jobbradikal százados IRL elfoglaltságai miatt nem tudja tovább vállalni a katonai szárny vezetését és a századparancsnoki tisztséget, ezért új szervezeti felépítést csinálunk és új tisztségeket osztunk ki. Tudom, hogy sokszor változtatunk a Légió felépítésén és a beosztásokon, de reméljük, ez lesz az utolsó alkalom. A szerkezeti átalakítás várhatóan e hét végére fejeződik be, onnantól nem szeretnénk további változtatásokat, kivéve, ha a Légió tagjai kérik.


A katonai szárny vezetését Heisenberg tábornok visszatéréséig átveszem és a jelenlegi tagokból két századot szervezünk. Sokan még nem tudjátok, de Heisenberg tábornok elfogadta Morreau ajánlatát és a Koponya Légió a jövőben a 26th Hungarian Division tagja lesz, de megtartja önállóságát, amolyan „sereg a seregben” jelleggel.


Megváltoztatjuk a parancsok továbbításának útját is. Mivel késő estefelé megkapjuk a másnapi terveket, ezért mostantól képesek leszünk napiparancsot kiadni reggelente. A napiparancsot a Légió katonai vezetése (jelenleg én) fogja megfogalmazni a századparancsnokok közreműködésével és a szakaszparancsnokokon keresztül fogjuk továbbítani, valamint a fórumra is kitesszük minden reggel, ezért amennyiben nem kaptátok meg a napiparancsot, mindenképpen lépjetek be a fórumra! Szeretnénk egy kör-email rendszert is kiépíteni, ezért megkérünk minden légióst, hogy adjon meg egy email címet a szakaszparancsnokának, a szakaszparancsnokok pedig összegyűjtve továbbítsák nekem. Az email címetekkel nem fogunk visszaélni, aki mégsem szívesen adná meg az állandó email címét, az csináljon egy ingyenes címet (freemail, citromail, gmail, stb) és arra a címre fogjuk küldeni a Légióval kapcsolatos üzeneteket.


Mivel szeretnénk javítani a Légió általános szervezettségén, ezért várjuk az aktív, elég szabadidővel rendelkező légiósok jelentkezését az alábbi posztokra:

- Szükségünk lenne egy katonai vezetőre. Ez a poszt napi 2-3 órányi időt igényel és lehetőleg több belépést (napváltáskor, délben, délután, este). A katonai szárny vezetője egyben Heisenberg tábornok helyettese is, feladata a katonai szárny minél jobb működtetése, együttműködve a századparancsnokokkal, a politikai szárny vezetőjével és a 26th Hungarian Division vezetőségével. További feladata a támogatási rendszer kidolgozása, a légiósok fejlődésének minél jobb biztosítása, a katonai szárnyon belüli kommunikáció javítása.

- Két századparancsnokot is szeretnénk kinevezni, ez a poszt 1-2 órányi elfoglaltsággal és szintén napi többszöri belépéssel jár. A századparancsnokok feladata a szakaszok koordinálása, a napiparancsok továbbítása, valamint a katonai szárny vezetőjének helyettesítése tárgyalásokon, gyűléseken, amennyiben szükséges. További feladatai a szakaszparancsnokok jelentéseinek összegzése, aktivitás figyelése, támogatási rendszer kidolgozása.

- A meglévő hat szakaszparancsnokunk mellé keresünk még négy szakaszparancsnokot. A szakaszparancsnokok feladata a napi szintű kapcsolattartás a légiósokkal, parancsok továbbítása és aktivitás figyelése, szakaszok támogatásának elosztása.


Amennyiben valaki szeretne jelentkezni század-, illetve szakaszparancsnoknak, esetleg pár héten belül kész lenne átvenni az egész katonai szárny vezetését, kérjük jelezze!



A további elvárt lépések minden légiós felé:

- A Magyarországon élő légiósok lépjenek be az NRP-be, ez a mi saját pártunk. A Morreau-val kötött megállapodás értelmében az NRP is együttműködésre lép az MHP-val, fontos lenne a minél nagyobb létszám, hogy kellő súllyal képviselhessük céljainkat a pártok egyeztető gyűlésein.

- A chat és a fórum használata szinte kötelező! Nagyon nehéz közösséget építeni úgy, hogy a Légió több, mint 50 tagjából alig 5 használja rendszeresen a chatet. Természetesen nem kérjük, hogy állandóan a chaten lógjatok, már az is nagy előny lenne, ha mindig bekapcsolnátok a chatet, amikor a számítógépet használjátok, és a nevetek mögé kiteszitek az afk rövidítést. Így tudjuk, hogy később el fogjátok tudni olvasni, amit a többiek írnak, de pillanatnyilag nem fogtok részt venni a beszélgetésben.

- Egyelőre még csak tervezet, de szeretnénk a Légió minden Magyarországon élő tagját átköltöztetni a miskolci régióba (Northern Hungary). Miskolcon is Q5 kórház van és nem kell kilépni a munkahelyetekről sem, ha országon belül utaztok, így semmilyen hátránnyal nem jár a költözés. Két előnye van: egyrészt ezzel is erősítjük ott a falat, ami megnehezít egy esetleges román támadást, másrészt a kongresszusi képviselőválasztásokon ebben a régióban indítjuk a jelöltjeinket, így nem kell utazni, hogy bejuttathassuk őket a kongresszusba. Mivel a Q5 kórházzal rendelkező régiók közül itt a legalacsonyabb a népesség, ezért itt van a legnagyobb szükség a fal növelésére, valamint itt van a legnagyobb esélyünk a képviselőink bejuttatására.

- Szeretnénk megkérni minden légióst, hogy elsősorban a Légió által gyártott fegyvereket vásároljátok, általában a legolcsóbbak között vannak a fegyvereink, maximum10-15 fillér eltérés lehet a piacon található legolcsóbb fegyverhez képest. A Légió gyárai a következőek: Skull Weapons, Skull Guns, Skull Skulo, Skull and Roses, Koponya Fegyvergyár, valamint Indonéziában a Skull Indo Weapons.

- Lehetőleg minden légiós a Légió által üzemeltetett cégekben dolgozzon. Magyarországon és Indonéziában manufacturing skilles munkásoknak tudunk munkát adni fegyvergyárainkban és van egy Q3 vasbányánk Iránban, ahol land skilles munkásokat tudunk foglalkoztatni, valamint valószínű, hogy nyár végéig átvesszük Zomar bajtársunk Q2 gyémántbányáját, itt szintén land skilles munkásokat tudunk alkalmazni.

- Amennyiben valakinek befektetési hajlandósága van, kérjük előbb nekünk jelezzétek, ha lehet, inkább a Légió gazdaságát erősítsük, illetve tervezzük egy Légiós kötvény-rendszer bevezetését.

- Kérjük, ismerőseitek között próbáljatok finoman toborozni, szeretnénk egy harmadik, teljesen feltöltött századot is létrehozni, ehhez összesen 90 tag kell a katonai szárnyban.


Megkérünk minden légióst, hogy jegyezze fel, mentse el az alábbi elérhetőségeinket és rendszeresen látogassák a fórumot, a Légió és a párt honlapját, és legfőképpen igyekezzen mindenki minél többet használni a chatet.


Elérhetőségeink:


A Koponya Légió jelszóval védett fórumszobája:

http://z8.invisionfree.com/EHungary/index.php?showforum=77


A Koponya Légió honlapja:

http://koponyalegio.blog.hu/


A Nemzeti Radikális Párt honlapja:

http://erep-nrp.blog.hu/


A Légió chatszobájának címe:

http://embed.mibbit.com/?channel=%23klp%2C&forcePrompt=true



 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr291117491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lalo85 2009.05.17. 21:25:35

Cha!

Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot!
süti beállítások módosítása