HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

A Vihar hadművelet értékelése

2009.03.06. 10:31 :: Feherlofia

 Az összes nagyobb párt (MHP ,Szolidaritás, A KARD, Polgári Plattform) összefogásával és együttműködésével lehetőség nyílt egy kolosszális méretü akcióra a román elnöki szék megszerzésére puccsal. Ez egy rendkívül jól megszervezett teljesen titokban végrehajtott akció volt ami azért nem sikerült mert időközben Magyarországnak le kellett vernie más országokban a román puccs kisérleteket. Összességében sikernek könyvelhetjük el az akciót mert megmutattuk a világnak hogy feltudjuk venni a harcot a románokkal. Összesen 600 szavazatot kapott Smile a román 900 szavazatával szemben. Csalásról a Smilera leadott szavazatok eltűnéséről is cikkeztek. Itthon több mint 1100 szavazatot kapott Morreau amiből még át lehetett volna csoportosítani szavazatokat romániába. Sajnos az elit harci alakulatokkal (mint pl a Koponya Légió ) szemben a szigorú titoktartás miatt  az átlag polgár csak későn értesült arról hogy mi is történik a nagyvilágban így feleslegesen belföldön Morreaura szavazott ahelyett hogy átutazott volna romániába és leadta volna a szavazatát Smile -ra. Nagyobb szervezettséggel és morállal összeszedhettünk volna még 350 szavazót Smilera és megszerezhettük volna a román elnöki széket. A Koponya Légióból kb:50 légiós tett előzetesen igéretet hogy részt tud venni az akcióban. A Koponya Légió tekintélyes erővel rendelkezik, akár szavazások kimenetelét döntheti el! Köszönöm minden légiósnak aki leadta a szavazatát Smilere hogy részt vett az akcióban! Sokan saját pénzükből fedezték a kiutazás költségét, nekik különösen köszönöm a Vihar hadműveletben  való részvételt. Kérem hogy minden légiós aki szavazott Smilera az küldje el nekem a "Smile" szót! így akarom felmérni hogy mennyire harcképes a Koponya Légió. Továbbá akik a saját pénzükből fedezték az utazásukat azok küldjék el hogy mennyibe került nekik az akció hogy kompenzálni tudjam őket! Akik romániában ragadtak írjanak! küldök nekik jegyet hogy el tudjanak utazni onnan.

                                                                      Heisenberg tábornok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr94984886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása