HTML

Skull Legion Camp

Friss topikok

  • d.v.d: Gondolom már túl vagytok a cégalapításon de annak aki még nincs, ajánlanék egy jó kis weblapot.Én ... (2009.11.05. 14:43) Figyelem!
  • Lalo85: Cha! Nem tudok belépni a fórumra, nem is látom a topikot! (2009.05.17. 21:25) A Légió gyűlésének összefoglalója, jövőbeli tervek
  • Holyaron: Nem tudtál volna huszárokról képet berakni?:/ (2009.05.03. 16:08) Leszerelés
  • Holyaron: Én már végigolvastam... -.- Ez...nagyon... **** (2009.04.03. 21:29) Alkotmány tervezet
  • Holyaron: Emberek!!!! Kint van a piacon az 1. repjegyünk!!! keressétek:Skull Airways Lehetőleg csak ezt veg... (2009.03.30. 17:00) Fórum

Linkblog

Törvények

2009.02.28. 15:05 :: Feherlofia

 

A légiósok életét megkönnyítő törvényeket vezetek be.

REFLEX TÖRVÉNY: Ha légiósként alacsony a velneszed és növelni akarod akkor vegyél a piacon giftet és donate-el küldd el egy légiósnak aki online fenn vann a játékban, írj egy levelet hogy gifteljen föl. A giftelő légiós aki megkapta az ajándékokat a send gift gombbal küldje vissza azokat.

Vigyázz arra hogy a velneszed ne menjen 40 alá, az 50 körüli szint a megfelelő. Ha csökken kérd meg a vállalatot ahol dolgozol hogy gifteljen és egyél jobb kaját. Vészhelyzetben ha a velneszed kisebb mint 40 és harcolni akarsz de nem tudsz venni giftet akkor kérj meg egy légióst hogy gifteljen fel, ezeket a gifteket megtérítem majd a giftelőnek csak értesítsen róla levélben.

HÁZ TÖRVÉNY: egy q1 es ház a világpiacon kb 3,7 -4,2 aranyba kerül. Nehogy valaki 5-6 aranyat fizessen érte!                                                                                            A Légió vállal egy ház támogatási programot! Ha házat akarsz venni akkor ezt megteheted 3,5 aranyért, küldd el nekem a pénzt és egy levelet a házvételi szándékodról.KB 1 hét várakozási idő múlva kapod meg a házat! A házakat a világpiacokról fogja beszerezni a légió megfelelő időben a lehető legalacsonyabb áron. 1 légiós max. 1 házat rendelhet.

www.ereptools.pl/market/product/ind/10/q/1 

HARC TÖRVÉNY: Csak ott érdemes harcolni ahol q4-q5 ös kórház van.

Annyira ne harcold le magad hogy a velneszed 50 alá menjen, 50 körüli velnesznél menj kórázba ,giftel max 10-et lehet megemelni a velneszt. (Naponta csak egyszer lehet kórházba menni.)

Ha harcolni akarsz ezekre kattints sorban:
My places/Army/Active Wars list/details pl:(hun-rom)/Go to battlefield/
Fight(ha eléred a 25 xp-ét akkor látod ezt a gombot)/back to battlefield/hospital/heal(itt kapsz sok wellneszt)

KERESKEDELMI TÖRVÉNY: Nézd a világpiaci árakat, ha egy légiós egy olyan országban van ahol olcsóbb az az áru amit megakarsz venni akkor küldd el donate-val a légiósnak a vásárláshoz szükséges aranyat és egy levelet a kéréseddel, a célországban a légiós felváltja az aranyat az adott valutára megveszi a kért árut majd donate-al elküldi neked.

INFORMÁCIÓ TÖRVÉNY: Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van akkor azt tedd fel nyugodtan bármelyik légiósnak pl nekem,de először lehetőleg a saját felettesednek.

                                                                      Heisenberg tábornok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koponyalegio.blog.hu/api/trackback/id/tr79971622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása